Początkowo firma zajmowała się dostarczaniem eau-de vie do dużych producentów, takich jak Martell czy Courvoisier. Od 2012 roku rozpoczęli własne butelkowanie. Posiadają 25 ha własnych winnic w Fin Bois. Do leżakowania używają beczek z dębu z Limousin.
Oferta obejmuje koniaki: VS (cztery lata w beczkach, winogrona z regionu Fin Bois, odmiany: ugni blanc + 5% folle blanche + 5% colombard, aromat rodzynek, nuty dębiny, wanilii, lekko leśny, w ustach placek malinowy), VSOP (trzynaście lat w beczkach, winogrona z Fin Bois, aromat orzechów, bakalii, w ustach brzoskwinie, morele, w finiszu odrobina tytoniu), XO (15-35 lat leżakowania, winogrona z Fin Bois i 10% z Petite Champagne, aromat skórzany z nutami kwiatowymi, kandyzowanych owoców, czekolady, curry i szafranu, w ustach dużo brzoskwiń, moreli, ale też lekko wytrawny). Butelkują też własne pinneau: białe, różowe i długo leżakowane Vieux.