węgierski producent palinek oraz likierów, firma działa od 2002 roku w miejscowości Agárd. Ich owocowe destylaty cechuje wyrazisty aromat, są jednymi z najlepszych na Węgrzech. Najbardziej ceniona linia to: Prémium pálinka, wśród nich m.in.: dzika wiśnia, pigwa, tarnina, czarna porzeczka, wiśnia i czereśnia, jagoda, malina, śliwowica, ale też rzadsze propozycje jak: porterówka (Malátapárlat) czy bananowica (Banánpárlat) oraz grappy z wytłoków winogron muskatowych i cabernet. Druga linia – Miraculum – to tańsze ale i bardziej popularne pálinki, ostrzejsze w smaku: śliwowica, gruszkowica, jabłkowica, morelowica, a także grappa z wytłoków winogron tokajskich. Nowością jest trzecia linia – Vaxxx, w bardziej nowoczesnej stylistyce, z destylatami o mocy 40% i 50% z: gruszek, moreli, sliwek oraz mieszanki jabłek i malin. Prawdziwą specjalnością tej firmy są jednak destylaty z wytłoków winogron – Törkölypálinkák wytwarzane z dziesięciu różnych odmian winorośli rosnącej na Węgrzech, robione często ekskluzywnie dla domów winiarskich z ich witłoków. Ponadto produkują likiery, w tym również z owoców tropikalnych i świetną brandy. Produkują też alkohole zbożowe – wódke czystą, wódki smakowe, gin czy słodową White Malt. Firma dysponuje dwoma nowoczesnymi niemieckimi miedzianymi aparatami do destylacji, ma spory dział fermentacji z uwagi na bardzo szeroki asortyment. Na miejscu działa sklepik, możliwe jest zwiedzanie zakładu i degustacja wszystkich wyrobów.