4 grudnia o godz. 19.00 w Whisky & Cognac Club (ul. Trakt Brzeski 54c, Warszawa) odbędzie się degustacja wyjątkowych whisky szkockich. Będzie słodko, będzie słono, będzie też dymnie i w klimacie sherry. Degustację poprowadzi Mariusz Masiak, łączna wartość butelek w degustacji to ok. 7500 zł. W skład zestawu degustacyjnego wejdą następujące whisky: Springbank Local Barley 10YO (56,2%), Kilkerran 15YO Single Cask Fino Wood (51,6%), Kilkerran 8 YO Cask Strength Recharred Oloroso (57,1%), Longrow 21 YO (46%), GlenAllachie 2004 cask 4129 PX (58,5%), GlenDronach 1993 cask 5976 25YO (55,6%), GlenDronach 1990 cask 7905 28YO (51,7%).

Barbórkowa degustacja whisky
Degustacje, Spirits / degustacje, single malt, whisky szkocka / 26 listopada, 2019 / 1 minut czytania