25 stycznia on-line na Facebooku będzie miała miejsce premiera serialu o kuchni amerykańskiej pt. DelicioUS. W rolach głównych: wołowina, łosoś, mintaj, homar, bataty, ryż i ryż do sushi, cieciorka, soczewica, legendarne sosy i kalifornijskie wina.
Kulinarne kreacje przedstawi Katarzyna Bosacka, a o swoich ulubionych producentach kalifornijskich win opowiedzą: Tomasz Prange-Barczyński, Piotr Kamecki, Adam Pawłowski, którzy dopasują również wina do serwowanych potraw. Po każdej emisji ogłoszony będzie konkurs z atrakcyjnymi nagrodami. Zadane pytanie będzie miało związek z prezentowanym (obejrzanym) odcinkiem.
Pierwszy odcinek 25 stycznia, godz. 19.00. Poprowadzi Adam Pawłowski, master sommelier, współautor książek „Gościnność” i „Gościnność 2”. Zarejestrowani uczestnicy otrzymają na wskazany adres zestawy potraw przygotowanych na bazie produktów amerykańskich i dopasowanych do nich win kalifornijskich. Propozycje zarekomendowali: Tomasz Prange-Barczyński, Piotr Kamecki oraz Adam Pawłowski. Ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność rejestracji. Zapisy na Facebook.
Organizatorzy Taste It All – wine & food promotion i California Wines Europe.
Więcej: https://fb.me/e/3k7nndLQ0.