Czy ktoś wie, jak smakuje owoc o tajemniczej nazwie persymona? A jak wygląda akka sellowa? 9 listopada o godz. 19.00 w Bar & Books (ul. Wąski Dunaj 20, Warszawa) rozpocznie się niezwykła degustacja, gruzińskich okowit owocowych z małej destylarni Riravo. Spróbujemy pięciu smaków. Trunki są destylowane w alembiku, wyłącznie z owoców, mają wspaniałe naturalne aromaty. Na jeden litr spirytusu idzie kilka kilogramów owoców, będzie to zatem owocowa uczta. Jeszcze nikt nigdy w Polsce nie organizował degustacji tak egzotycznych trunków! Wstęp: 40 zł, zapisy: biuro@spirits.com.pl.
Spróbujemy:
Plum brandy
Pear brandy
Quince brandy
Persimmon brandy
Feijoa brandy
Fruit brandies from Georgia
– by Riravo
9.11.2016 19:00
Podwale Bar and Books
Wąski Dunaj 20, Warszawa
We will try unique Georgian spirits distilled from fruits, from small distillery Riravo, included local fruits as persimmon or feijoa
Tasting menu:
Plum brandy
Pear brandy
Quince brandy
Persimmon brandy
Feijoa brandy
Tickets: 40 zł/pers. make a reservation/get your ticket:: biuro@spirits.com.pl