Gin w stylu London Dry, butelkowany z mocą 44%. Wprowadzony na rynek w 2025 roku przez słowacką firmę Karloff, znaną z marki Tatratea. Wykorzystano 22 botaniki z regionu Tatr, m.in.: jałowiec, miętę, melisę, szałwię, płatki aksamitki, kwiaty rzepiku pospolitego, rumianek, lawendę, krwawnik, pokrzywę, przywrotnik i inne nie ujawnione. Botaniki są macerowane przez 22 dni, potem jest destylacja ciśnieniowa w niskich temperaturach. Przez 22 dni gin leżakuje przed zabutelkowaniem. Głęboki aromat ziół, zwłaszcza tymianku, melisy, jałowca, igliwia, szyszek zielonych. Lasu i rozgrzana słońcem łąka pełna kwiatów rumianku. W ustach cierpki, ziołowy, nieco apteczny – piołun, dzięgiel, tymianek, werbena, leśne jagody, igliwie, ostry, terpentynowy jałowiec. Finisz pełen nut żywicznych – zielone szyszki, igły, tuja. Bardzo leśny, wyrazisty, świetny gin.
