marka Hotel Starlino zadebiutowała w 2020 roku. To gorzkie aperitivo i wermut, robione w Torino Distillati przez twórcę marki Malfy Gin. Butelki i etykiety nawiązują do włoskiego art nouveau. Wszystkie wykorzystane botaniki są najpierw macerowane, a potem destylowane, na koniec mieszane z neutralnym alkoholem oraz z winem. Wszystkie są butelkowane z mocą 17%.
Starlino Arancione Aperitivo barwy pomarańczowej, to mieszanka: pomarańczy, cytryn, skórek różowych grejpfrutów, czarnego bzu, dzięgla, tymianku czy goździków. Do tego białe wino trebbiano, sześć miesięcy leżakowania w zbiornikach ze stali nierdzewnej. W aromacie pomarańcze, mandarynki, grejpfruty. Smak gorzki, grejpfrutowy. Cierpki, cytrusowy finisz.
Starlino Rosé Aperitivo barwy różowej, to mieszanka skórek: cytryn, pomarańczy i różowych grejpfrutów, a także: piołunu, czarnego bzu, kolendry, truskawek, poziomek, tymianku czy goździków. Do tego białe wino trebbiano, sześć miesięcy leżakowania w zbiornikach ze stali nierdzewnej. W aromacie: grejpfrut, róże, lekko wino. Przyjemny gorzki, grejpfrutowy smak. W finiszu chinina i grejpfrut.
Starlino Rosso Vermouth, to współczesna wersja klasycznego słodkiego wermutu z Turynu. To mieszanka skomponowana m.in.: piołunu, goździków, wanilii, rabarbaru, imbiru, chinowca, skórek winogron, rodzynek, skórek gorzkich pomarańczy. Do tego mieszanka włoskich win: trebbiano, ansonica, cataratto i marsala. Przez 30 dni wermut leżakował w beczkach po bourbonie. Aromat chininy, wina. Smak cierpko-gorzki, chininowy, pomarańcze, grejpfruty.
Linię Hotel Starlino uzupełnia słoiczek z wisienkami maraschino, które doskonale komponują się w koktajlach z każdym z tych trzech smaków.