Kolejna whisky w serii Seven Stars opatrzona numerem 6:2. Mashbill jest taki sam jak w przypadku edycji Seven Stars 6:1 Mizar: 58,8% słód lager, 35,3% słód torfowy (38 ppm), 5,9% słód czekoladowy. Whisky jest mieszanką siedmiu beczek. Trzy beczki wykonane z dębu Quercus Petraea z Allier, w którym wcześniej leżakowało słynne wino Chateau Margaux, jedna beczka z dębu Faginea z Portugalii, w której dojrzewała wcześniej sherry oloroso, dwie beczki wykonane z dębu Quercus Muehlenbergii (dąb chinkapin) z Missouri, który służył do dojrzewania Hven Vodka oraz jedna beczka dębu Burgundy Robur, w którym dojrzewał Maculan Torcolato. Moc – 45%.
Zapach lasu, ziół, jałowca, syropu na kaszel, lekko torfu, lekko gorzkiej czekolady. W ustach bardzo delikatna, ale też dużo drożdży, beczka po oloroso dała mocny wpływ. Poza tym mięta, aloes i zioła oraz miód. Finisz słodki, delikatny – czekolada z rodzynkami, suszone śliwki, rozmaryn, siarka, węgiel, wędzenie.