gin z destylarni Yomeishu z Komagane w prefekturze Nagano. Wśród botaników jest kuramoji, krzew stosowany w japońskiej medycynie i bardzo chętnie jako składnik kadzideł ze względu na intensywny ziołowo-cytrusowy zapach. Z jego liści robi się herbaciane napary. Pozostałe botaniki to: jałowiec, gałązki jeżyny, skórki cytryny, skórki czarnej porzeczki, liście moreli, owoce morwy, owoce jodły sierpowatej, pieprz seczuański, imbir, lukrecja, szałwia, kardamon, rozmaryn, liść laurowy, skórki pomarańczy, jagody goji, igły świerkowe, dzięgiel, cynamon, nasiona anyżu. Bardzo skomplikowana receptura, drogi gin, zapach intensywny, a w jim: dużo dzięgla, dużo lasu, jałowca, szałwii. W smaku czuć morele, intensywnie pieprz, jałowiec. Słodycz moreli w finiszu, cytrusy, zwłaszcza pomarańcze, mandarynki, pieprz wyraźnie, ziele angielskie. Moc – 47%.
