Rodzinne gospodarstwo leżące w rejonie Calvados Pays d’Auge, w miasteczku Moyaux. W swoich sadach mają niskie i wysokie odmiany jabłoni m.in.: Bisquet, Frequin Rouge, Bedan, Saint-Martin. Produkcja odbywa się w tradycyjny sposób, jedyne unowocześnienie to wprowadzenie prasy ze stali nierdzewnej, co gwarantuje zachowanie optymalnej czystości produktu przed fermentacją. Wytwarzają kalwadosy, cydry, pommeau. Gospodarstwo otwarte dla zwiedzających przez cały rok. Oferują też miejsca noclegowe w przytulnym domku. Jest tu sklep, w którym można nabyć ich produkty zarówno te z procentami, jak również: miody, dżemy, musztardy i inne lokalne specjały.
W ofercie są kalwadosy: 3 Ans d’âge (mocny aromat jabłek, smak wytrawnych owoców) oraz 7 Ans d’âge ( w nosie korzenny, smak drewna, tanin, wanilii), a także Pommeau de Normandie (leżakowany 18 miesięcy w beczkach, aromat jabłkowy z nutami kwiatowymi, smak owocowy, lekko słodki).