Metody degustacji alkoholi leżakowanych

28 maja w My Story Gdynia Hotel odbędzie się degustacja prowadzona przez Tomasza Milera. Do spróbowania będą: armagnac Bas Armagnac Intemporel 12 ANS, cognac Jean Fillioux Tres Vieux XO, calvados Roger Groult „12 Ans D’Age”, rum Zacapa 23 yo, whisky Glenkinchie 12 yo, wódka ziemniaczana MILER Spirits. Koszt degustacji: 199 zł. Adres: aleja Zwycięstwa 14, Gdynia. Godz. 12.01. Link do wydarzenia.https://krest.pl/pl/degustacje/degustacja-gdynia0522?utm_source=sib&utm_medium=newsletter&utm_campaign=miler_tour_0422&utm_term=gdynia

Scroll to Top
Spirits logotyp czarny

Dostęp zablokowany

Nie spełniasz wymogów dotyczących wieku użytkowników strony.
Spirits logotyp czarny

Czy ukończyłeś/aś 18 lat?

Treści na tej stronie przeznaczone są wyłącznie dla osób dorosłych.