Gin zestawiony z 17 botaników, najważniejsze to: bergamotka i tonka oraz świeży rozmaryn i chmiele amerykańskie. Butelkowany z mocą 43%. Zapach rześki, intensywny, bardzo przyjemny, kojarzy się z geranium, jest sporo cytryny, może limonki, aromatyczny pieprz, jest jakaś słodkość, jak z kandyzowanej skórki. Eleganckie, ładnie ułożone aromaty, choć intensywne. W smaku słodkie cytryny, jak amalfi, podbite jałowcem, ale dominujące, smakuje jak świetna cytrynówka. Jest też dobra tekstura – oleistość, zapewne zarówno ze skórek cytrusów, jak i jałowca. Finisz długi – jałowiec, pieprz, kwaskowość już nie tylko cytryny, jakby kwaśne zielone jabłka, nuta mięty, a może właśnie geranium, kolendra. Rześki, bardzo dobry gin, nie tylko do G&T, świetnie się sprawdzi z lemoniadą sycylijską. Recepturę stworzył Michał Olszewski, destylacja w Tessellis, a producentem jest Browar Toruński Toruń.