austriacko-angielska wódka czysta jęczmienna klasy superpremium, produkowana od 2004 roku. Jej niezwykła gładkość i zbożowa słodycz ziaren, to efekt laboratoryjnych doświadczeń z cząsteczkami alkoholu i wody, osmoza pozwala uzyskać możliwie najdokładniejsze ich połączenie przy mieszaniu spirytusu ze zdemineralizowaną wodą. Przed połączeniem z wodą spirytus jest trzykrotnie destylowany. Producent, firma ROK Stars, reklamuje, że technologia ta potrafi zneutralizować efekt dnia następnego po nadmiernym spożyciu. Specjalnie zaprojektowana, nagradzana, owalna butelka jest bryłą zwaną tetrahedron. Jest jej specjalna edycja dla bogatych kolekcjonerów za 6922 dolarów w ozdobionej 7 tys. kryształów Swarovskiego oraz z obrotowym wyświetlaczem LCD, który podkreśla niesamowity wygląd. Podstawowa wersja ma 42%. Aromat zaskakujący – czerwone owoce, wiśnie, czereśnie, a także renkloda. W smaku także zaskakująco owocowa – też renkloda, tarnina, bardzo wytrawna. W finiszu trochę kawy ze śmietanką. Całość bardzo przyjemna, soczyście owocowa. Dostępna jest także w wersji „odwróconej” – 24% oraz mocnej – 56%, a także jako likier jarzębinowy (42%).