Nowy producent na polskim rynku alkoholowym i nowy produkt, PaniKa. Likier powstaje w Drake Distillery, recepturę opracował Damian Szczęsny. Likier jest gęsty, mętny, z daleka widać, że w 100% naturalny. Moc – 25%. Intensywny, mocno kwaskowy zapach cytryn, głównie soku, ale tak naprawdę całych zmiażdżonych cytryn, z pestkami, z albedo (jest goryczka), ze skórką (intensywna aromatyczność). Na szkle butelki osadzają się kawałki owocu. Zapach jest bardziej intensywny niż typowe limoncello, bardziej naturalny i zdecydowanie bardziej kwaśno-gorzki, zapowiada wielkie orzeźwienie. I tak też jest w ustach, choć dodano cukru, to likier jest bardzo kwaskowy, bardzo konsekwentnie cytrynowy, zwyczajnie smaczny. Jako aperitif w małym zmrożonym kieliszku, ale równie dobrze jako digestif, ze względu na spora goryczkę w finiszu. Zagra jako składnik wielu koktajli, z ginem w gimlet, ale też z: whisky, bourbonem, prosecco, nawet z lekkim pszenicznym piwem.