Rossbacher

wyborny austriacki likier ziołowy (kräuterlikör) robiony według sekretnej receptury opracowanej w 1897 roku, o mocy 32%. Gorzkie zioła i korzenie macerowane są najpierw w jałowcówce, a potem zalew poddawany jest ponownej destylacji. Jałowiec nadaje aromatu, zioła goryczy, smak jest bardzo oryginalny, Rossbacher zdecydowanie wyróżnia się na tle dziesiątków likierów żołądkowych, bliżej mu do włoskich amaro niż do niemieckich boonekampów.

 

Scroll to Top
Spirits logotyp czarny

Dostęp zablokowany

Nie spełniasz wymogów dotyczących wieku użytkowników strony.
Warsaw Spirits Competition 2024

Rejestracja otwarta

Zgłoś swoje uczestnictwo w festiwalu!

Spirits logotyp czarny

Czy ukończyłeś/aś 18 lat?

Treści na tej stronie przeznaczone są wyłącznie dla osób dorosłych.