brytyjski producent fantastycznych jabłkowych brandy i cydru. Prowadzą sady i farmę, maja niezwykła destylarnie wyposażona w stare miedziane kolumny do destylacji ciągłej, które pamiętają chyba czasy Aeneasa Coffey’a. Do firmy należy 160 akrów sadów jabłkowych. Tradycje produkcji cydru na farmie mają ponad 150 lat, jednak brandy zaczęto destylować na szerszą skalę dopiero w 1987 roku. Dla swojej Somerset Cider Brandy wywalczyli apelację, jest to obecnie nazwa geograficznie chroniona. Szczycą się tym, że są pierwszą destylarnią cydru w historii Wielkiej Brytanii. Mają szeroką game cydrów pod marką Burrow Hill Cider. Butelkują jabłkowe likiery (m.in. Somerset Pomona, Kingston Black Apple Aperitif), ale przede wszystkim niezwykłe jabłkowe brandy, które mogą się równać z francuskimi kalwadosami. Zaskakują w nich nuty ziołowe – jałowiec, rozmaryn, raczej nie obecne w europejskich jabłkowicach. Te dłużej starzone mają wspaniałą barwę i głębię dębiny. Bardziej wytrawne niż słodkie, bardzo aromatyczne. Perła w koronie to blend dwudziestoletni, każdego roku 16 października wypuszczają jego nową edycję, począwszy od 2015. Są też: 15-, 10-, 5-, 3-letnie oraz 7-letni w wersji Single Cask.