Spotkanie z Wolf Distillery

Prowadzi master distiller – Michał Płucisz
Degustować będziemy okowity, brandy i whisky:
1) Imbirówka infuzowana miodem z kwiatów malin
2) White Wolf (okowita żytnia)
3) Bitter Wolf Summer Edition
4) Wolf Grape Brandy
5) Ryecorn Whiskey
6) Whiskey Single Grain
Porto Cask


Miejsce: Restauracja SPECJAŁY REGIONALNE, ul. Nowy Świat 44 Warszawa

31 maja 2017, godz. 19.00-21.3030
Płatność z góry online: 40 PLN, w dniu degustacji: 60 PLN
Rezerwacja: biuro@spirits.com.pl

1 komentarz do “Spotkanie z Wolf Distillery”

  1. Ciekaw jestem imbirówki infuzjowanej miodem. Czy nazwa oznacza, że mamy do czynienia z destylatem imbirowym czy nalewką?
    Bo jeśli chodzi o nalewkę to jest to takie „masło maślane”.

Komentarze są wyłączone.

Scroll to Top
Spirits logotyp czarny

Dostęp zablokowany

Nie spełniasz wymogów dotyczących wieku użytkowników strony.
Spirits logotyp czarny

Czy ukończyłeś/aś 18 lat?

Treści na tej stronie przeznaczone są wyłącznie dla osób dorosłych.