mała gorzelnia, która działa od 1982 roku w Alameda, w stanie Kalifornia. Firmę założył Jög Rupf, potem dołączyli do niego Lance Winters (obecnie mistrz destylacji) i Dave Smith (mistrz kupażowania). Planowali produkować owocowe destylaty i do tego celu zakupili stalowo-miedziane aparaty kotłowo-kolumnowe, na których pracują do dziś. Są producentem okowit z: gruszek, malin i jabłek a także likierów z tych owoców. Ponadto produkują: gin, rum, wódkę, absynt, rye whiskey czy single malt whiskey. Żyto ma duży udział w ich nastawach fermentacyjnych.
Ich bourbon Breaking and Entering o mocy 43% powstał w 2011 roku. Ma bardzo delikatny kukurydziany aromat i równie delikatny smak – początkowo skóry i herbaty, z czasem staje się pełny, słodki jak czarna czekolada, natomiast po dodaniu wody odnajdziemy zaskakującą nutę gencjany. Bardzo oryginalny, warto poświęcić więcej czasu jego degustacji by odkryć złożony smak.
Zakład jest otwarty dla zwiedzających.