limitowana edycja (po 500 butelek) japońskiej whisky single malt z mało znanej destylarni Wakatsuru, znanej bardziej jako producent piwa Toyama (od 1862 roku). Produkują whisky od 1953 roku. Wypuszczają tylko rzadkie, limitowane edycje, w przypadku whisky Sun Shine były to wersje 20YO i 25YO, destylacje z 1990 i 1995 roku. Do destylacji wykorzystano sprowadzony ze Szkocji słód. Butelkowana jest w białe porcelanowe flasze (dotychczasowe wypusty miały 50 i 59%). Aromat słodki – czekolada, wiśnie w czekoladzie, a także algi. W ustach absolutne zaskoczenie: ciemne piwo i zioła, trawa, kwiaty: tymianek, majeranek, rumianek, siano. Finisz bardzo ziołowy, trochę lukrecji i dużo majeranku, ale też konopie. I gruszki, małe, zielone. A i winogrona – muscat, sauvignon blanc. Te winogrona pozostają w ustach najdłużej. Niesamowite.