marka eleganckiej tequili, robionej w całości z błękitnej agawy przez destylarnię El Llano z miasta Tequila, która powstała w 1926 roku. Są dwie linie – Artesanal sprzedawana w butelkach do win, ręcznie dekorowanych oraz tańsza Arette. Wersja Arette Gran Añejo Artesanal leżakuje ponad 36 miesięcy w beczkach z białego amerykańskiego dębu, w obydwu seriach dostępne są też tequile: silver, reposado i añejo. Charakteryzuje je intensywny, przydymiony smak. Destylacja odbywa się w alembikach ze stali nierdzewnej, wersje reposado i añejo leżakują w beczkach po Jacku Daniel’sie, Reposado przez dziewięć miesięcy, añejo przez minimum osiemnaście miesięcy w dwóch różnych beczkach (Jack Daniel’s i Early Times). Wersja Arette Blanco ma bardzo delikatny i rześki aromat, wyraźnie czuć w nim przefermentowaną agawę.