Crespo

gin z Ekwadoru, trzykrotnie destylowany. Bazowy spirytus jest z melasy, woda z górskiego źródła w Andach, wykorzystano 11 botaników, które były razem destylowane. Firma komunikuje, że botaniki są z czterech kontynentów: jałowiec z Bułgarii, pomarańcze i cytryny z USA, cynamon i kardamon z Indii i Gwatemali, kolendra z Maroka, lukrecja z Uzbekistanu… W aromacie dużo dzięgla – pietruszka, poza tym cytrusy, głównie pomarańcze. W smaku warzywa i ostry jałowiec. Finisz podkręcony kardamonem, piekący. Moc – 45%.

Scroll to Top
Spirits logotyp czarny

Dostęp zablokowany

Nie spełniasz wymogów dotyczących wieku użytkowników strony.
Warsaw Spirits Competition 2024

Rejestracja otwarta

Zgłoś swoje uczestnictwo w festiwalu!

Spirits logotyp czarny

Czy ukończyłeś/aś 18 lat?

Treści na tej stronie przeznaczone są wyłącznie dla osób dorosłych.