marka wysokiej klasy tequili, robionej w 100% z błękitnej agawy. Bardzo przyjemny aromat: ziemistość, miód, wanilia, jabłka, kwiaty. W ustach wyrazista, miodowo-wytrawna, z delikatną nutką pieczonych jabłek, orzeszków ziemnych i papryczką jalapeña w finiszu. Dostępne wersje: Blanco, Reposado, Añejo, wszystkie po 40%. Proces fermentacji ręcznie zbieranej agawy trwa tu 72 godzin z wykorzystaniem specjalnych „rodzinnych” drożdży. Wcześniej przez dwa dni agawa jest gotowana by wypuścić dostatecznie dobry sok do fermentacji. Dwukrotnie destylowana w miedzianych aparatach, co ciekawe – wersje Reposado i Añejo leżakowały we francuskich beczkach z dębu Limousin, co jest zupełnie nietypowe w Meksyku (zwykle wykorzystywane są beczki z dębu amerykańskiego – najczęściej po bourbonie). Añejo spędziła w beczkach dwa lata.
Wspaniałe są te buteleczki…