Dymnie i torfowo

30 listopada w Whisky & Cognac Club (ul. Trakt Brzeski 54C, warszawa-Wesoła) odbędzie się degustacja nowości w portfolio M&P – whisky z Islay oraz torfowe whiskey z Irlandii. Do spróbowania będą trzy mocno dymne wypusty z destylarni Kilchoman – siódma edycja Kilchoman 100% Islay, Kilchoman Vintage 2009 oraz Kilchoman Red Wine Cask, a także whisky, które dojrzewały w beczkach z irlandzkiego dębu z lasów Glengarriff, wypalonych z udziałem torfu, wydestylowanych w West Cork.


Bilety w cenie 50 zł, więcej informacji: wesola@wina-mp.pl.

Scroll to Top
Spirits logotyp czarny

Dostęp zablokowany

Nie spełniasz wymogów dotyczących wieku użytkowników strony.
Warsaw Spirits Competition 2024

Rejestracja otwarta

Zgłoś swoje uczestnictwo w festiwalu!

Spirits logotyp czarny

Czy ukończyłeś/aś 18 lat?

Treści na tej stronie przeznaczone są wyłącznie dla osób dorosłych.