Rewolucyjne master class we Wrocławiu

Podczas festiwalu Zakrapiany w Tenczyński Arena 15 października odbędą się dwie degustacje masterclass, które poprowadzi Łukasz Gołębiewski.

O godz. 13.00 odbędzie się master class pt. Rewolucja w polskim ginie. Do spróbowania cztery sample: Breslauer Gin – handcrafted in Wroclaw, Awiator Gin – Smarduch Family Distillery & Nalewki Kresowe, Gin Bieszczadu – Podkarpacka Destylarnia Okowity i Golden Autumn Gin – Jonston Distillery.
O godz. 14.00 odbędzie się master class pt. Alkohole kraftowe w Polsce – rewolucja. Do spróbowania sample: Okowita Rzeźnika, Okowita z Ziemniaków, Waszkówka – Podkarpacka Destylarnia Okowity, Okowita z Ziemniaków, Waszkówka, Duch Kniei, Wódka Żytnia Malinowa – Smarduch Family Distillery & Nalewki Kresowe, Likier 44, Likier z dzikiej róży – Manufaktura Cieleśnica, OVII Spirits wódka z jabłkiem i gruszka, Wódka z truskawki albo Wódka z Pyry – Drake, Wódka Lime & Habanero, a jak zdążą wyprodukować to wódka Plum and Ginger przedpremierowo – Jonston Distillery.
Obowiązują zapisy. Zgłoszenia na adres cheers@zakrapiany.pl Koszt udziału w wybranym warsztacie: 20 zł (płatne na miejscu, na stoisku Stowarzyszenia Polskie Destylaty).

W dniach 14-16 października podczas Zakrapianego Festiwalu Zacnych Trunków przewidziano też kilka wydarzeń na głównej scenie, które poprowadzi Łukasz Gołębiewski.
14.10 – piątek, godz. 19:45-20:30 Jak smakować wódkę?
15.10 – sobota, godz. 17:00-18:00 Jak smakować okowitę?
16.10 – niedziela, godz. 16:00-17:00 Jak smakować gin?

Scroll to Top
Spirits logotyp czarny

Dostęp zablokowany

Nie spełniasz wymogów dotyczących wieku użytkowników strony.
Spirits logotyp czarny

Czy ukończyłeś/aś 18 lat?

Treści na tej stronie przeznaczone są wyłącznie dla osób dorosłych.