Mieszanka obejmuje leżakowany rum melasowy z kolumny z Licorera Cihuatán z Salwadoru, a także rumy melasowe z alembików z Jamajki białe i leżakowane z destylarni: Worthy Park, Monymusk i Hampden. Drugą część kupażu, 33%, stanowi mezcal z agawy espadin z rodzinnej destylarni Lopez Real w Oaxaca. Moc – 49,5%. W zapachu dużo nut fermentacyjnych, śliwki w occie, fermentujące banany, nuty ziemiste i przefermentowany miód. W ustach – wędzenie, słoność, dużo nut agawy, a w tle słony estrowy rum, słone wędzone śliwki, pestki moreli. W finiszu jest goryczka, jest ziemistość, jest bardzo delikatna słodycz owoców i miodu, dużo soli, wędzone śliwki z pestką, susz wigilijny. Wrażenie, jakby proporcje były odwrotne – dominuje mezcal. Dystrybucja w Polsce – Pinot Wine & Spirits.