tradycyjny likier z holenderskiego miasta Schiedam, o mocy 30%. Robiony na bazie zbożowego destylatu z dodatkiem jagód jałowca (jenever), z dodatkiem ziół, wanilii oraz cukru. Delikatny jałowcowy aromat, w smaku lekko słodki.
tradycyjny likier z holenderskiego miasta Schiedam, o mocy 30%. Robiony na bazie zbożowego destylatu z dodatkiem jagód jałowca (jenever), z dodatkiem ziół, wanilii oraz cukru. Delikatny jałowcowy aromat, w smaku lekko słodki.
Wyprodukowana dla Polskie Supermarkety Sp. z o.o., czysta wódka zbożowa o mocy 38%. Aromat delikatny, […]
Zabutelkowana w październiku 2025 roku z mocą 55%, whisky najpierw cztery lata spędziła w beczkach […]
Zabutelkowana we wrześniu 2025, już 28. edycja Springbank 12YO CS. Leżakowana wyłącznie w beczkach po […]
Podczas Festiwalu Warsaw Spirits Competition będzie można wziąć udział w limitowanej degustacji jednej z Beczek […]
Najnowsza książka Tomasza Prange-Barczyńskiego mówi o tym jak łączyć potrawy z winem i wina z […]
CEDC wprowadza nową linię Soplica Let’s Party – cztery owocowe warianty smakowe: Soplica Let’s Party Ananas & […]
Zrobiona z mieszanki różnych wytłoczyn po produkcji win, leżakowana w beczkach z francuskiego dębu. Butelkowana […]
8 grudnia odbyło się spotkanie w cyklu Mocny Poniedziałek i degustację koniaków Meukow. Historia marki […]