blendowana whisky, destylowana w Straszynie z polskiego słodu, starzona 3-8 lat w beczkach z polskiego dębu. Firma Komers International wprowadziła markę na rynek w kwietniu 2017 roku. Aromat słodki – mleczna czekolada. W ustach czuć zioła, pieprz, ale i dużo miodu i propolisu. Dobrze pasuje do profilu firmy znanej z produkcji likieru Goldwasser. Moc – 40%.

Komentarze

Komentarze

  1. obrzydliwy miodowy ulepek. Poniżej jakichkolwiek kryteriów jakościowych własciwych dla whisky. Unikać, zupełne nieporozumienie. dostałem jako prezent, oddałem Panom pod sklepem którzy docenili słodki smak.

  2. brzydliwy miodowy ulepek. Poniżej jakichkolwiek kryteriów jakościowych własciwych dla whisky. Unikać, zupełne nieporozumienie. Ten trunek nie jest wart złotówki. dostałem w prezencie, dałem penerom pod sklepem, którzy piją wszystko. docenili słodki smak

  3. Okropny produkt nic nie majacego wspólnego z whisky trochę destylatu trochę aromatu sporo miodu… Anglik by płakał jak by tego spróbował

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Subskrypcja newsletter

Najnowsze wpisy wprost do Twojej skrzynki e-mail