Dwa smaki Cytrynówki Podlaskiej, jednej z najlepszych polskich cytrynówek, mętnej, o naturalnych aromatach. Producentem jest Polmos Siedlce, czyli Chopin, gorzelnia w Krzesku. Moc obydwu wynosi 35%
Cytrynówka Podlaska – aromat cytrynowy, z lekką nutą pola, ziemi, nawet ziemniaka. Mało cukru, ale też nie przesadnie kwaśna, z okrągłym finiszem Lemon Meringue, odrobina wanilii. Jest przyzwoicie, zwłaszcza na tle krajowej konkurencji.
Cytrynówka Podlaska Chilli – już w aromacie czuć, że będzie na ostro. Pikantna, rozgrzewająca, ale nie paląca, smak chilli wyrazisty i harmonijnie dopełniony cytryną. Bardzo oryginalna receptura, nie dla każdego, ale po zimowym spacerze jak znalazł, a i do marynowania mięsa jak znalazł, oczywiście idealna do meksykańskiej kuchni.