Dimino Mytilinis

(Ούζο Δίμηνο Μυτιλήνης) niezwykłe ouzo produkowane przez destylarnię Eva z wioski Miltini na Wyspie Lesbos. Armat delikatny i korzenny, niemal nie czuć anyżu. Przez dwa miesiące trwa maceracja składników: anyż, koper, imbir, skórki cytrusów, różne lokalne zioła z Lesbos. Destylacja w małym miedzianym alembiku. Producent nie dodaje cukru, dzięki czemu trunek ma głęboki, korzenno-ziołowy smak.

1 komentarz do “Dimino Mytilinis”

Komentarze są wyłączone.

Scroll to Top
Spirits logotyp czarny

Dostęp zablokowany

Nie spełniasz wymogów dotyczących wieku użytkowników strony.
Warsaw Spirits Competition 2024

Rejestracja otwarta

Zgłoś swoje uczestnictwo w festiwalu!
Zniżka EARLY BIRD -10% do 31 marca.

Spirits logotyp czarny

Czy ukończyłeś/aś 18 lat?

Treści na tej stronie przeznaczone są wyłącznie dla osób dorosłych.