Jak zrobić dobry ajerkoniak

7 grudnia o godz. 19.00 w barze Podwale Bar and Books (ul. Wąski Dunaj 20, Warszawa) odbędą się dwugodzinne warsztaty , podczas których uczestnicy dowiedzą się podstawowych rzeczy o: historii ajerkoniaku, o poszczególnych stylach mieszania, a także o składnikach dotyczących ich stosowania. Barman wykona to wszystko kolejno i wyraźnie przed oczami uczestników, przygotowując koktajl w różnych jego stylach. Uczestnicy mogą degustować te wszystkie napoje, porównać je i zdecydować, który najlepiej im odpowiada. Następnie uczestnicy sami próbują mieszania koktajli pod kierunkiem barmana, a ich wyniki zostaną ocenione. Autor najlepszego koktajlu zostanie nagrodzony podarunkiem – shakerem z logo Bar and Books.


eggnog-001Na jeden worskhop może się zapisać do 15 uczestników, a impreza jest prowadzona głównie w języku angielskim.
Bilety: 30 zł.
www.barandbooks.pl/warsaw/events_tim-egg-nog-172.html

 

Scroll to Top
Spirits logotyp czarny

Dostęp zablokowany

Nie spełniasz wymogów dotyczących wieku użytkowników strony.
Warsaw Spirits Competition 2024

Rejestracja otwarta

Zgłoś swoje uczestnictwo w festiwalu!

Spirits logotyp czarny

Czy ukończyłeś/aś 18 lat?

Treści na tej stronie przeznaczone są wyłącznie dla osób dorosłych.