Komentowana degustacja porównawcza – naturalnie i konwencjonalnie

18 stycznia odbędzie się degustacja, podczas której będzie można usłyszeć odpowiedzi na pytania: Wino – naturalnie czy konwencjonalnie? Siarkować czy nie siarkować? Enzymy, klarowanie, środki grzybobójcze – o co w tym chodzi? Drożdże – dodawać czy nie dodawać? Do spróbowania wina z czterech szczepów: chardonnay, nero d’avola, saperavi, albarino. Zostaną porównane te zrobione konwencjonalnie i naturalnie, bez chemii. Osiem win, przekąski – 70 zł. Konieczna rezerwacja, telefonicznie lub tomasz.wagner@wineconcept.pl. Miejsce: WineConcept/Wino Kawa Oliwa, ul. Merkuriusza Polskiego 2, Kraków. Godz. 20.15-22.30.

Scroll to Top
Spirits logotyp czarny

Dostęp zablokowany

Nie spełniasz wymogów dotyczących wieku użytkowników strony.
Warsaw Spirits Competition 2024

Rejestracja otwarta

Zgłoś swoje uczestnictwo w festiwalu!
Zniżka EARLY BIRD -10% do 31 marca.

Spirits logotyp czarny

Czy ukończyłeś/aś 18 lat?

Treści na tej stronie przeznaczone są wyłącznie dla osób dorosłych.