Absinth Fruko-Schulz
sprzedawany w dwóch wersjach (60 i 70%) czeski absynt z gorzelni Fruko-Schulz z Jindřichův Hradec. […]
Absinth Fruko-Schulz Czytaj więcej ⟶
sprzedawany w dwóch wersjach (60 i 70%) czeski absynt z gorzelni Fruko-Schulz z Jindřichův Hradec. […]
Absinth Fruko-Schulz Czytaj więcej ⟶
niezły absynt z goryczką piołunu i słodko-zbożowym tłem. Zielony, moc – 70% z rodzinnej czeskiej
mocny (72%), zatykający dech zielony absynt a smaku anyżowo-piołunowym z rodzinnej czeskiej destylarni Delis z
Pražský Absinth Czytaj więcej ⟶
wyjątkowo udany absynt małej czeskiej firmy Likérka Cami. W barwie lekko zielonkawy, w smaku czuć
Léxtrait de fée Czytaj więcej ⟶
niedrogi, w miarę smaczny czeski destylat morelowo-zbożowy. Zwykle mają 35-38%, intensywny zapach moreli, w smaku
irlandzka firma Robert A. Merry & Co. produkuje m.in. ceniony likier śmietankowy na bazie własnej
rodzinna czeska destylarnia z miasteczka Pletený Újezd. Likérka a lihovar Delis to gorzelnia wraz z
trzykrotnie destylowana wódka z udziałem – w procesie maceracji – ziaren konopi indyjskiej, które zalane
Cannabis Vodka Czytaj więcej ⟶
wspaniały rum z Wenezueli, sprzedawany w wielu wersjach na całym świecie. Gorzelnię założył pod koniec