Degustacja sherry González Byass
8 października Fort Whisky shop & more i SingleMalt.pl zaprasza na degustację Sherry González Byass, […]
Degustacja sherry González Byass Czytaj więcej ⟶
8 października Fort Whisky shop & more i SingleMalt.pl zaprasza na degustację Sherry González Byass, […]
Degustacja sherry González Byass Czytaj więcej ⟶
Limitowana edycja – wódka Bon Ton o smaku barszczu czerwonego z młodych buraków o mocy
Bon Ton Tradycyjna Wódka o Smaku Barszczu Czerwonego Młody Burak 2025 Czytaj więcej ⟶
We wrześniu spróbowałem 264 nowych alkoholi. Okazjami były podróże, we wrześniu odwiedziłem Eger, Düsseldorf, Wiedeń
Alkohole września 2025 Czytaj więcej ⟶
We wrześniu trafiło do mnie 49 nowych polskich alkoholi. Większość na konkurs Warsaw Spirits Competition,
Nowości września Czytaj więcej ⟶
10 października podczas XVI M&P Pavlina Festival odbedą się trzy sesje masterclass: Kurayoshi z Bogdanem
Masterclass XVI M&P Pavlina Festival Czytaj więcej ⟶
Zabutelkowana z mocą 43%. Intensywny, wyrazisty, smaczny aromat surowych ziemniaków, zielonego ogórka, delikatna przyjemna nutka
Silesia Distillery Wódka Ziemniaczana Czytaj więcej ⟶
25 września w Henkel Saal w Düsseldorfie odbyła się konferencja prasowa, na której zaprezentowano planowane
ProWein – zmiany i wyzwania Czytaj więcej ⟶
3 października o godzinie 19.30 odbędzie się 214. spotkanie Akademii Wina. Urugwaj – co w
Akademia Wina. Urugwaj – co w beczce piszczy? Czytaj więcej ⟶
Sześciu znakomitych barmanów z całej Europy zostało laureatami regionalnego finału Flor de Caña Sustainable Cocktail
Polski sukces w Flor de Caña Sustainable Cocktail Challenge Czytaj więcej ⟶
Piąta i najmocniejsza jak dotąd edycja Highland Park z mocą beczki 64,5%. Beczki użyte do
Highland Park CS Release no 5 Czytaj więcej ⟶