Nadmorski charakter
Grzegorz Zasada, twórca destylarni Port Puck – Skąd pomysł na stworzenie destylarni obok istniejącego już […]
Nadmorski charakter Czytaj więcej ⟶
Grzegorz Zasada, twórca destylarni Port Puck – Skąd pomysł na stworzenie destylarni obok istniejącego już […]
Nadmorski charakter Czytaj więcej ⟶
20 września odbędzie się 2. Opolski Festiwal M&P. W jednym miejscu będzie można spróbować ponad
2. Opolski Festiwal M&P Czytaj więcej ⟶
Mieszanka whisky słodowych z kilku destylarni, zestawiana w zakładzie Nirasaki. Butelkowana z mocą 40%. Lekki,
Koshu Pure Malt Czytaj więcej ⟶
W czerwcu w linii Soplica Gorzka zadebiutowały trzy nowe warianty: Koleżeńska z orzeszkami Cola, Figlarna
Nowe smaki Soplica Gorzka Czytaj więcej ⟶
Warsaw Enterprise Institute opublikowało bardzo interesujący raport „Prawda o alkoholu w Polsce: rynek, zdrowie, społeczeństwo”.
Prawda o alkoholu w Polsce Czytaj więcej ⟶
Glen Scotia 12YO dołącza do podstawowej oferty marki, którą tworzą też whisky single malt: 10-,
Nowa Glen Scotia w core range Czytaj więcej ⟶
Produkowana w Engenho São Miguel w stanie Rio. Leżakowana w beczkach z egzotycznego drewna amendoim-bravo.
7 Sete Engenhos Cachaça Prata Czytaj więcej ⟶
Ukazał się nowy numer magazynu „Aqua Vitae”, a w nim m.in. rozmowa z Grzegorzem Zasadą
Nowy numer „Aqua Vitae” Czytaj więcej ⟶
Bilety na XVI M&P Pavlina Festival już są w sprzedaży w bardzo atrakcyjnych pakietach 5
XVI M&P Pavlina Festival Czytaj więcej ⟶
Pernod Ricard oferuje pięciodniowe zwiedzanie, Grand Whisk(e)y Tour. Ekskluzywna wycieczka odbędzie się w dniach 6-10
Zwiedzanie destylarni za 13 tys. funtów Czytaj więcej ⟶