francuski likier, produkowany przez firmę Jules Brémant. Zbyt słodki i zbyt intensywnie owocowy, tylko do koktajli. Moc – 20%. Znaczna część produkcji trafia na rynki azjatyckie, szczególnie do Japonii, gdzie jego dystrybutorem jest Suntory.
francuski likier, produkowany przez firmę Jules Brémant. Zbyt słodki i zbyt intensywnie owocowy, tylko do koktajli. Moc – 20%. Znaczna część produkcji trafia na rynki azjatyckie, szczególnie do Japonii, gdzie jego dystrybutorem jest Suntory.
Od stycznia 2026 roku nowym master blenderem szkockich whisky w Pernod Ricard zostanie Kevin Balmforth, […]
Nowa receptura absyntu o mocy 68%, produkowanego przez Mundivie w serii Krakow’s Home of Craft […]
Legendarny producent ginu Beefeater ogłosił, że z końcem 2025 roku jego destylarnia w Londynie zaprzestanie […]
Sotol z Durango, trzy odmiany agawy: texanum, cedrosanum, wheeleri. Zabutelkowany z mocą 43%. Marka należy […]
18 grudnia Dom Whisky zaprasza o godz. 18.00 na degustację „Torfowa whisky – niejedno ma […]