Przed świętami na rynek trafią limitowane edycje GlenDronach i BenRiach 22YO finiszowany w beczkach po moscatelu. Seria GlenDronach to trzy single malty. Pierwszy pochodzi z Grandeur Batch 8 i jest w wieku 25YO. Destylat pochodzi z najstarszych beczek po sherry oloroso, jakie posiada GlenDronach. Rozlano tylko 1505 butelek o mocy 50,3%, każda ręcznie numerowana. Jak rekomenduje producent, dominują nuty soczystych owoców i ciemnej czekolady. GlenDronach Marsala Wood Finish 14YO leżakowała w beczkach z europejskiego dębu, finiszowała w beczkach typu hogsheads po winie marsala. Są tu aromaty: imbiru, świeżych zielonych jabłek i cukierków krówka. Trzecia whisky, to Cask Strength Batch 6, nie filtrowana na zimno, nie barwiona karmelem i zabutelkowana z mocą beczki. Dojrzewała w beczkach po sherry oloroso i pedro ximenez. Trunek oferuje nuty gorzkiej czekolady, dojrzałych fig i żółtych śliwek. Natomiast destylarnia BenRiach wypuszcza single malt BenRiach Moscatel Wood Finish 22YO. Spoczywała w beczkach po bourbonie, by zakończyć leżakowanie w beczce po moscatelu. Jak rekomenduje producent, smak i aromat to głównie marmolada pomarańczowa, syrop figowy, daktyle, kakao, cynamon, mięta, wiśnie maraschino, ciemna czekolada, gałka muszkatołowa, słodu i starej skóry z nutami miodu, suszonych owoców i jabłecznika. Nie filtrowana na zimno i nie barwiona karmelem. Moc 46%.
Polskim dystrybutorem marek BenRiach i GlenDronach jest M&P.