Zapraszamy 6 lutego o godz. 19.30 na spotkanie z marką AGWA. To alkohole robione z dodatkiem destylatów na liściach boliwijskiej koki, zbieranych w Andach na wysokości ponad 2000 m n.p.m. Powstają w Amsterdamie, są doskonałym składnikami koktajli, o czym opowie nasz gość specjalny wieczoru, Michał Milcz. Oprócz koki jest tu wiele innych składników roślinnych, jak guarana, żeń-szeń, czy zielona herbata.
Spróbujemy czterech wersji trunku:
Agwa de Bolivia Coca Leaf Liqueur (30%)
Agwa de Bolivia XO (43%) na bazie rumu
Agwa de Bolivia Diablo (35%) z dodatkiem wasabi i galangi
Coca Blue (55,5%) bardzo ekskluzywny trunek, podawany w Pałacu Prezydenckim w La Paz
Degustacja będzie prowadzona przez platformę Zoom. Koszt uczestnictwa to 50 zł (plus 15 zł wysyłka Pocztex), obejmuje 4 próbki po 20 ml. Zapisy: biuro@spirits.com.pl.