Tequila obsypana nagrodami, zdobyła 94 punkty w ocenie magazynu „Wine Entusiast”, tytuł Tequila Masters w 2019 roku, czy podwójne złoto w konkursie World Spirits Competition w San Francisco.
Leżakowana przez niemal rok w nowych beczkach z francuskiego dębu, dokładnie 364 dni. Zabutelkowana z mocą 40%. Zapach lekko słodki, tropikalne drewno, cynamon, pomarańcze, octany – chrzan (robano), kamfory. Smak miodowego wina, wanilii (nawet mleko waniliowe w proszku), cynamonu, pomarańcze. Dużo wanilii w finiszu, mleczna czekolada z orzechami laskowymi i liściasta cierpkość, tytoń, lekko anyż, cynamon, egzotyczne drewno. laskowymi i liściasta cierpkość, tytoń, lekko anyż, cynamon, drewno. Polskim importerem jest Pinot Wine & Spirits.
Destylarnia Casa Noble znajduje się w miejscowości La Cofradía. Założycielem i mistrzem destylacji jest Jose Pepe Hermosillo. Mają własne organiczne uprawy agawy w górach na zachód od Jalisco, wyłącznie agawę weber. Ich tequila jest trzykrotnie destylowana, by zapewnić większą łagodność trunku.