Cockspur

rum z Barbadosu, produkowany przez destylarnię Hanschell Inniss od 1884 roku, którą zbudował duński handlowiec, Valdemar Hanschell. Destylowany z melasy, destylarnia wykorzystuje źródlaną wodę filtrowaną przez wapienne skały. W nosie: grejpfrut, cynamon, bakalie, irys. Jest bardzo botaniczny, inny niż ciężkie rumy z Barbadosu. W smaku słodki, łagodny, nuty owocowe – brzoskwinie, a w finiszu korzenne – cynamon, gałka muszkatołowa.

 

 

Scroll to Top
Spirits logotyp czarny

Dostęp zablokowany

Nie spełniasz wymogów dotyczących wieku użytkowników strony.
Warsaw Spirits Competition 2024

Rejestracja otwarta

Zgłoś swoje uczestnictwo w festiwalu!
Zniżka EARLY BIRD -10% do 31 marca.

Spirits logotyp czarny

Czy ukończyłeś/aś 18 lat?

Treści na tej stronie przeznaczone są wyłącznie dla osób dorosłych.