nowa wódka kanadyjskiej firmy. Destylat z błękitnej agawy Weber, z pojedynczej plantacji w Meksyku. Dołącza do wcześniejszych edycji – Crystal Head Original, zrobionej z kanadyjskiej kukurydzy i Crystal Head Aurora, zrobionej z angielskiej pszenicy. Zestawiana z dodatkiem wody z nowofunlandzkiego lodowca, filtrowana przez diamenty. Zamknięta w czarnej, onyksowej czaszce. Aromat słodki, waniliowy, budyniowy. Niestety, nc nie czuć agawy. W smaku ziemistość, trawiastość, orzechy, piołun, sporo słodyczy waniliowej. Finisz gorzkawy, mineralny, tytoń, zielona trawa, siano, palona trawa. Przez agresywną filtrację, prawdopodobnie nie tylko przez diamenty, ale przede wszystkim węgiel aktywny, wódka zatraciła cechy organoleptyczne surowca. Można było spodziewać się choćby odrobiny aromatów zbliżonych do tequili. Nic z tego, szkoda. W Polsce w ofercie M&P.