Dom Wódki w Lidze Mistrzów

Michał Tkaczyk, szef kuchni restauracji Elixir w Domu Wódki, trafił do Ligi Mistrzów prestiżowego magazynu „Kuchnia”, tym samym dołączając do grona najlepszych w Polsce restauracji i szefów kuchni. W tym elitarnym towarzystwie do tej pory znaleźli się m.in.: Wojciech Modest Amaro z Atelier Amaro, Paweł Oszczyk z La Rotisserie, Jacek Grochowina z Nolita, Karol Okrasa z Platter i Andrea Camastra z Senses. Dziennikarze w szczególności docenili połączenia smakowe jedzenia z alkoholami, podkreślając przy tym nowatorski koncept Domu Wódki. Kompleksowe zastosowanie idei i zasad food pairingu w oparciu o nowoczesną kuchnię polska i wódkę spotkały się z najwyższym uznaniem.

Magazyn „Kuchnia” jest miesięcznikiem ogólnopolskim, wydawanym przez Agora S.A. w drukowanym nakładzie blisko 40 tys. egzemplarzy + wydania cyfrowe.
A oto fotografie z wykonanej specjalnie na tą okazję sesji zdjęciowej.

 

Przewijanie do góry
Spirits logotyp czarny

Dostęp zablokowany

Nie spełniasz wymogów dotyczących wieku użytkowników strony.
Warsaw Spirits Competition 2025

Rejestracja otwarta

Zgłoś swoje uczestnictwo w festiwalu!

Spirits logotyp czarny

Czy ukończyłeś/aś 18 lat?

Treści na tej stronie przeznaczone są wyłącznie dla osób dorosłych.