Michał Tkaczyk, szef kuchni restauracji Elixir w Domu Wódki, trafił do Ligi Mistrzów prestiżowego magazynu „Kuchnia”, tym samym dołączając do grona najlepszych w Polsce restauracji i szefów kuchni. W tym elitarnym towarzystwie do tej pory znaleźli się m.in.: Wojciech Modest Amaro z Atelier Amaro, Paweł Oszczyk z La Rotisserie, Jacek Grochowina z Nolita, Karol Okrasa z Platter i Andrea Camastra z Senses. Dziennikarze w szczególności docenili połączenia smakowe jedzenia z alkoholami, podkreślając przy tym nowatorski koncept Domu Wódki. Kompleksowe zastosowanie idei i zasad food pairingu w oparciu o nowoczesną kuchnię polska i wódkę spotkały się z najwyższym uznaniem.
Magazyn „Kuchnia” jest miesięcznikiem ogólnopolskim, wydawanym przez Agora S.A. w drukowanym nakładzie blisko 40 tys. egzemplarzy + wydania cyfrowe.
A oto fotografie z wykonanej specjalnie na tą okazję sesji zdjęciowej.