W dniach 26-27 listopada odbędzie się dwudniowa degustacja z Whisky Spirit w Parole Bistro, w Rzeszowie. Prowadzą Łukasz Szczepanik i Łukasz Gołębiewski. Pierwszego dnia do spróbowania będą whisky z mocą beczki, drugiego unikatowe edycje whisky 19+.

Line up 1 dzień
1. Loch Lomond MP Collection 54,6%
2. Glen Scotia MP Cask Collection 57,4%
3. Talisker 8 DSR 2021 59,7%
4. GlenAllachie 10 CS Batch 6 58,8%
5. Bunnahabhain Aonadh Islay Single Malt 56,2%
Po zakończonej degustacji szef kuchni Parole zaprasza na wspaniałą kolację.

Line up 2 dzień
1. Redbrest Single Pot Still 21YO 46%
2. TTOW Glen Grant 1997 24YO 48,4%
3. Arran Drumadoon Point 23YO The Explorer Series 49,5%
4. Ardbeg 19YO batch 3 46,2%
5. Laphroaig 25YO 51,4%
Po zakończonej degustacji szef kuchni Parole zaprasza na wspaniałą kolację.
Koszt dwudniowej degustacji w lokalu 420 zł, jest możliwość rezerwacji na wybrany dzień (26 listopada: 170 zł, 27 listopada: 270 zł), ale w pierwszej kolejności przyjmowane są rezerwacje na dwa dni i osoby chętne na udział w lokalu. Liczba miejsc mocno ograniczona (25 osób w lokalu), ale jest możliwość zamówienia zestawu z wysyłką (będzie prowadzona transmisja online z wydarzenia). Zestaw wysyłkowy: 2 dni: 400 zł, 1dzień: 160 zł, 2 dzień: 250 zł (wysyłka bezpłatna).
Rezerwacje miejsca: Łukasz Szczepanik, 692527140, lukasz@whiskyspirit.pl.

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Subskrypcja newsletter

Najnowsze wpisy wprost do Twojej skrzynki e-mail