8 i 9 października odbędzie się Fine Wining. To dwudniowe warsztaty organizowane przez Le Barbatelle wspólnie z producentami czterech winnic: Serafini & Vidotto z regionu Veneto, Voerzio Martini z regionu Piemont, Petrussa z regionu Friuli, Donna Olimpia 1898 z regionu Toskania.
Plan warsztatów:
8.10. godz. 11.00-15.00 – fine masterclass z Petrussa i Donna Olimpia 1899 – wstęp wolny, wymagana rezerwacja miejsca.
15.00-18.00 – fine degustation – otwarte spotkanie degustacyjne z wszystkimi producentami dla branży HoReCa, wymagana rezerwacja.
20.00-23.30 – fine dinner – kolacja z degustacją win od Serafini&Vidotto i Voerzio Martin. Bilety do kupienia: http://akademiakulinarnawhirlpool.pl/warsztaty-l/fine-wining-dinner-vol-1/
9.10. godz. 11.00-15.00 – fne mastercliass z Serafini&Vidotto i Voerzio Martini – wstęp wolny, wymagana rezerwacja miejsca.
15.00-18.00 – fine degustation – otwarte spotkanie degustacyjne z wszystkimi producentami dla branży HoReCa, wymagana rezerwacja.
20.00-23.30 – fine dinner – kolacja z degustacją win od Petrussa i Donna Olimpia 1899. Bilety do kupienia: http://akademiakulinarnawhirlpool.pl/warsztaty-l/fine-wining-dinner-vol-2/. Miejsce: Akademia Kulinarna Whirlpool (Soho Factory), Mińska 25 lok 57, Warszawa.