Firma IZI Alkohole Regionalne, której właścicielem jest Michał Izydorczyk, powstała w 2011 roku na Kujawach, a w 2016 roku przekształciła się w hurtownię alkoholi. Jest to mała firma rodzinna, która początkowo zajmowała się tylko wyjazdami plenerowymi, tzn. jarmarkami tematycznymi oraz festynami. Rok 2014 zaowocował produkcją trunków alkoholowych, według własnej receptury i na bazie naturalnego syropu z kwiatów czarnego bzu. Tak powstały: likier, nalewka i wódka. Seria alkoholi o nazwie Ciechocińskie oraz Hyćka, zyskały duże uznanie na wielu konkursach oraz zadowolenie klientów. Dzięki jakości i tradycji jaką zachowuje w produkcji, w roku 2015 firma, stała się członkiem regionalnej sieci Dziedzictwo Kulinarne Kujawy i Pomorze. Cały czas dążąc do zadowolenia klienta, firma udoskonala swoje receptury, aby w przyszłości połączyć nowe smaki z alkoholem.