nowy producent koniaku, firma powstała w 1999 roku, a jej produkty trafiają głównie na rynki skandynawskie. Twórca marki jest Norweg, Jon Bertelsen. Sami nie destylują, skupują koniaki, a w kupażowaniu Bertelsena wspiera bardziej doświadczony Leopold Gourmel, firmy mają tę samą siedzibę. Używają wyłącznie winogron z ekologicznych upraw w regionie Fins Bois, a ich koniaki nie są filtrowane na zimno, więc daje się w nich dostrzec mgiełkę osadów. Są to trunki wyjątkowo wytrawne jak na region Fins Bois, stylem bardziej przypominają Grande Champagne, maja tabaczkowe nuty. Oferta to: Brut, Prelude Brut VSOP, VSOP Light Single Vineyard, Symphonie Brut XO, XO Jule, XO Light Single Vineyard, XO Sommertid, XO Vintertid, Orchestra Brut Cuvée Prestige Extra, Napoléon Genté Grande Champagne Single Vineyard, Vintage 1972.