Arrangé Blard Bourbon Pointu Café et Cacao
Ten likier kawowo-kakaowy powstał na bazie białego alembikowego rumu, co nie jest typowe dla Reunion, […]
Arrangé Blard Bourbon Pointu Café et Cacao Czytaj więcej ⟶
Ten likier kawowo-kakaowy powstał na bazie białego alembikowego rumu, co nie jest typowe dla Reunion, […]
Arrangé Blard Bourbon Pointu Café et Cacao Czytaj więcej ⟶
Douglas Laing wypuścił whisky Double Barrel Indie & Scotland, będącą połączeniem pojedynczych beczek z dwóch
Indie i Szkocja Czytaj więcej ⟶
Grupa Eurocash uruchamia grupę zakupową pod nazwą „Równi w Biznesie”, w skład której wejść mają
Eurocash konsoliduje zakupy Czytaj więcej ⟶
Efektywność łańcuchów dostaw dla beverage najczęściej postrzegana jest w kontekście optymalizacji kosztów. To sprowadza się do ograniczania kosztów transportu lub maksymalnego wykorzystania ładowności samochodów czy kontenerów.
Optymalizacja łańcucha dostaw dla beverage Czytaj więcej ⟶
Edycja zestawiona z beczek po bourbonie i sherry oloroso pierwszego napełnienia, zabutelkowana z mocą 49%.
The Lakes Whiskymaker’s Editions Nostalgia Czytaj więcej ⟶
Ukazał się nowy numer magazynu „Aqua Vitae”. W numerze m.in. wywiad z Tarasem Kolodijem, twórcą
Aqua Vitae nr 2024/5 Czytaj więcej ⟶
Kiedyś miała 36%, i to już wtedy wydawało się mało. Teraz moc obniżono do 28%,
Lubelska Wiśniówka Czytaj więcej ⟶
Zabutelkowany w 2024 roku w liczbie 1294 butelek o mocy 54,1% – z czterech beczek
The Speysiders 13YO 2010 Murray McDavid Czytaj więcej ⟶
Siódma edycja konkursu Warsaw Spirits Competition znów była rekordowa pod każdym względem – zgłoszonych butelek,
Wyniki VII Warsaw Spirits Competition 2024 Czytaj więcej ⟶