Akademia Wina. Hiszpańskie wakacje
11 lipca o godzinie 19.30 odbędzie się 205. spotkanie Akademii Wina. Hiszpańskie wakacje. Opowiemy o […]
Akademia Wina. Hiszpańskie wakacje Czytaj więcej ⟶
11 lipca o godzinie 19.30 odbędzie się 205. spotkanie Akademii Wina. Hiszpańskie wakacje. Opowiemy o […]
Akademia Wina. Hiszpańskie wakacje Czytaj więcej ⟶
10 lipca Dom Whisky zaprasza o godz. 18.00 na degustację „Legendary American Whiskey Icons”, którą
Degustacja American Whiskey Czytaj więcej ⟶
Nowym Mistrzem Polski Sommelierów jest Jan Knąber – head sommelier z warszawskiej restauracji Rozbrat 20.
Jan Knąber wygrał XXIV Mistrzostwa Polski Sommelierów Czytaj więcej ⟶
Edycja liczy tylko 500 karafek. Zestawiony z eau-de-vie w wieku ok. 60 lat, tylko z
Frapin Cuvée Plume Czytaj więcej ⟶
30 czerwca odbyło się spotkanie w cyklu Mocny Poniedziałek i degustacja pięciu miodów z firmy
Miody z Warmii i Mazur Czytaj więcej ⟶
Wódka czysta mieszana o mocy 40%, połączenie żyta, pszenicy i niewielkiej ilości kukurydzy, filtracja z
Nowa receptura wódki Splendor, filtracja z wkładem platynowym. Produkowana przez AWW, butelkowana z mocą 40%.
Splendor Orkisz Exclusive Edition Czytaj więcej ⟶
Erik Semaňák, dyrektor generalny destylarni Karloff – Tatratea – Wasz flagowy produkt, to likierTatratea, dzisiaj
Ze słowackich Tatr w świat Czytaj więcej ⟶
Pernod Ricard zgodziła się sprzedać indyjską whisky Imperial Blue firmie Tilaknagar Industries za 412,6 mln
Pernod Ricard sprzedaje Imperial Blue Czytaj więcej ⟶
Poziom natorfienia słodu – 104 ppm. Aromat oscypka, wędzonego sera, wędzonych śliwek, wędzonych liści porzeczki.
Millside New Make Peated Edition Diablo Barley Czytaj więcej ⟶