Akademia Wina. Languedoc-Roussillon i Gascogne
28 listopada o godzinie 19.30 odbędzie się 219. spotkanie Akademii Wina. Languedoc-Roussillon i Gascogne. Do […]
Akademia Wina. Languedoc-Roussillon i Gascogne Czytaj więcej ⟶
28 listopada o godzinie 19.30 odbędzie się 219. spotkanie Akademii Wina. Languedoc-Roussillon i Gascogne. Do […]
Akademia Wina. Languedoc-Roussillon i Gascogne Czytaj więcej ⟶
Whisky częściowo leżakowała w beczkach wykonanych z drewna sakura, czyli japońskiej wiśni. Butelkowana z mocą
Onikishi Sakura Cherry Blossom Blended Japan Whiskey Czytaj więcej ⟶
Zapraszamy 1 grudnia o godz. 19.30 na spotkanie w cyklu Mocny Poniedziałek i prezentację marki
Float – powiew świeżości z Krakowa Czytaj więcej ⟶
Wśród firm, które po raz pierwszy wystartowały w konkursie Warsaw Spirits Competition jest JNT Group
Nowi na Warsaw Spirits Competition – JNT Group Czytaj więcej ⟶
Były już: Szczecin, Toruń Poznań czy Warszawa, teraz na trasie marki Mionetto po Polsce, kolejne
Mionetto on Tour dalej w drodze Czytaj więcej ⟶
Żytnia wersja Wild Turkey z mocą beczki 56,1%, bez podania wieku, według nieoficjalnych informacji jest
Wild Turkey Rare Breed Rye 112.2 Proof Czytaj więcej ⟶
Wśród firm debiutujących w tegorocznym konkursie Warsaw Spirits Competition jest mała kraftowa destylarnia z Chorwacji
Nowi na Warsaw Spirits Competition – Lički Sokol Czytaj więcej ⟶
Butelkowany z mocą beczki kupaż koniaków w wieku 45-50 lat, zabutelkowany praktycznie prosto z beczki,
Navarre Vieille Réserve Grande Champagne Czytaj więcej ⟶
Chilijskie gran pisco destylowane głównie ze szczepu pedro jimenez. Aromat kwiatowy, owocowy, sporo gruszek, ananas,
Fundo Los Nichos Espíritu de Elqui Czytaj więcej ⟶
40 lat leżakowania w terakocie. Raz na 5 lat wypuszczana. 2 tygodnie fermentacji i 18%
Danryu Bless Awamori Czytaj więcej ⟶