Procesy starzenia alkoholi – degustacja
Zapraszamy 3 listopada o godz. 19.30 na spotkanie w cyklu Mocny Poniedziałek. O procesach starzenia […]
Procesy starzenia alkoholi – degustacja Czytaj więcej ⟶
Zapraszamy 3 listopada o godz. 19.30 na spotkanie w cyklu Mocny Poniedziałek. O procesach starzenia […]
Procesy starzenia alkoholi – degustacja Czytaj więcej ⟶
Dom koniakowy Hine wypuścił koniak z rocznika 1975 w cenie 3500 euro. Zapakowany w porcelanową
Koniak za 3500 euro Czytaj więcej ⟶
Nowość Destylarni Ustrońskiej, lekki owocowy likier o mocy 20% zrobiony na własnym destylacie piwnym, macerowane
Wiśniówka Lady Fox Czytaj więcej ⟶
Whisky wydestylowana w 53% ze słodowanego żyta i 47% ze słodowanego jęczmienia. Butelkowanie 2025, beczka
Armaniak 50 lat spędził w beczkach, zabutelkowany z mocą 40%. W aromacie nuty herbaty, tytoniu,
Baron Gaston Legrand 1975 Armagnac Czytaj więcej ⟶
Zapraszamy 17 listopada o godz. 19.30 na spotkanie w cyklu Mocny Poniedziałek i prezentację marki
Jack Daniel’s z Adamem Frankowskim Czytaj więcej ⟶
W piątek 9 stycznia odbędzie się Festiwal Warsaw Spirits Competition oraz gala wręczenia medali dla
9 stycznia spotykamy się na WSC Czytaj więcej ⟶
Szesnasta edycja whisky Octomore to kolejny rozdział w historii najbardziej ekstremalnej serii single malt na
Octomore po raz szesnasty Czytaj więcej ⟶
Należąca do Sazerac marka Barton 1792 z Bardstown wprowadziła do swojej stałej oferty bourbon finiszowany
Barton 1792 z beczek po koniaku Czytaj więcej ⟶
Whisky została zabutelkowana w serii M&P Cask Collection Club z okazji XXV-lecia założenia sieci salonów
Springbank 20YO M&P Czytaj więcej ⟶